Over ons – RPB

Home » Over ons – RPB

Recycling Partners Belgium (RPB) is opgericht in 2019 en is onderdeel van Seenons, hét platform voor het redden van afval in Europa.
De gezamenlijke missie is om het afval- en materialenbeheer van (middel-)grote organisaties te verduurzamen.
Ons ervaren team van recycling coördinatoren, customer service & administratieve medewerkers ontzorgt onze klanten en koppelen hun materiaal stromen aan lokale en/of gespecialiseerde partners om maximale valorisatie na te streven.

Recycling Partners Belgium is hét centrale aanspreekpunt voor uw complete afval- en materialenbeheer.
Als uw onafhankelijke partner zorgen wij voor verduurzaming, besparingen, inzicht en gemak. Wij stellen de klant centraal en vinden flexibele service en snel antwoorden een vanzelfsprekendheid.
In deze ondoorzichtige markt houden veel partijen zich bezig met slechts een deel van het recycling proces, zoals het inzamelen, het transport of de verwerking. Kies daarom nu voor een duurzame en efficiënte totaalaanpak.

KIES VOOR RPB


RPB is onderscheidend in de afvalsector.

RPB vermindert uw kosten,
verhoogt uw opbrengsten en verduurzaamt uw bedrijfsprocessen

De filosofie van RPB: Recycling Partners Belgium is hét centrale aanspreekpunt voor uw complete afval- en materialenbeheer. Als uw partner zorgen wij voor verduurzaming, besparingen, inzicht en gemak. Wij stellen de klant centraal en vinden flexibele service en snel antwoorden een vanzelfsprekendheid. In deze ondoorzichtige markt houden veel partijen zich bezig met slechts een deel van het recycling proces zoals het inzamelen, het transport of de verwerking. RPB behoudt het overzicht en streeft samen met u naar optimale en circulaire oplossingen. Kies daarom nu voor onze duurzame en efficiënte totaalaanpak.

Onderscheidend omdat wij

  • > 15 jaar nationale en internationale relevante ervaring hebben
  • Onafhankelijk te werk gaan en dus niet naar de oplossing zoeken die ons best past, maar die 'u' best past
  • Uw afval reduceren en maximaal inzetten op circulariteit, hergebruik en recyclage
  • Uw partner, een extra deskundige en hands-on collega, zijn
  • Zorgen voor traceerbare afvalstromen en verwerkingsprocessen
  • Markt specifiek maatwerk leveren
  • Transparantie bieden in uw rapportages en afrekeningen
  • Zorgen voor een betere opbrengst en/of voor lagere kosten
  • U volledig ontzorgen van uw afval- en materialenbeheer van A tot Z

ONS TEAM

Stijn Smetsers

Partner

Stijn in 3 woorden?

♻️ Positief
♻️ Oplossingsgericht
♻️ Flexibel

Stijn wil samen met het RPB team een duurzaam succesverhaal schrijven. #teamworkmakesthedreamwork.
Zijn levensmotto: “het verschil tussen wie je bent en wie je wilt zijn, is wat je doet.”
Als partner van RPB zet Stijn zich in om bedrijven te helpen met verduurzaming en optimalisatie van hun afval- en materialenbeheer.

Wouter Tack

Business Developer

Wouter in 3 woorden?

♻️ Enthousiast
♻️ Optimistisch
♻️ Gedreven

Als Business Developer staat deze gedreven sportieveling klaar om onze klanten te helpen bij het optimaliseren en verduurzamen van hun afvalbeleid. Wouter zijn levensmotto? Wat je gelooft, krijg je gedaan! Met een hart vol passie steekt hij de handen uit de mouwen om mee zijn schouders te zetten onder de transitie naar een circulaire economie!

Jakob Bekkers

Recycling Coördinator

Jakob in 3 woorden?

♻️ Sociaal
♻️ Gedreven
♻️ Positief

Jakob ziet in elke hindernis een veelvoud aan nieuwe opportuniteiten en gaat als recycling coördinator dan ook graag met u op zoek naar de mogelijkheden tot verduurzaming binnen uw bedrijf.

Filip Jansen

Operations Coördinator

Filip in 3 woorden?

♻️ Behulpzaam
♻️ Teamspeler
♻️ Sportief

Als Operations Coördinator staat deze goedlachse teamplayer klaar om onze klanten te begeleiden en te ontzorgen bij hun afvalstromen en de bijbehorende administratieve verplichtingen. Van operationeel meedraaien tot het optimaliseren van processen, niets staat Filip in de weg om zijn steentje bij te dragen aan het helpen bij het verkleinen van de ecologische voetafdruk!

Jelle Jespers

Admin & Customer Service

Jelle in 3 woorden?

♻️ Denker
♻️ Georganiseerd
♻️ Zorgzame mama

Deze administratieve duizendpoot draagt haar steentje graag bij aan een betere toekomst voor de volgende generatie. Vragen, problemen of onduidelijkheden? Jelle staat als medewerkster bij onze Admin & Customer Service voor u klaar!

Alec Lapon

Admin & Customer Service

Alec in 3 woorden?

♻️ Ijverig
♻️ Rustig
♻️ Leergierig

“Afvalbeleid lijkt klein binnen een onderneming, maar kan de sleutel zijn tot iets moois.” Met die woorden slaagt Alec de nagel op de kop! Zijn levensmotto? Behandel mensen zoals je zelf behandeld wil worden. Een manusje-van-alles binnen het admin & customer service team dat klaarstaat om uw afval en sorteer-uitdagingen op te lossen.

Cindy Raes

Recycling Coördinator

Cindy in 3 woorden?

♻️ Gedreven
♻️ Spontaan
♻️ Zorgzaam

Niet twijfelen, gewoon doen: zo denkt Cindy over recycling. Ze draagt graag haar steentje bij aan een groenere wereld en ze spoort ook andere aan dit te doen. De visie van onze recycling coördinator is duidelijk: maximaal recycleren, minimaal weggooien. Weet je zelf niet hoe? Geen probleem! Contact met onze klanten en partners is haar favoriete deel van de job.

Maxim Van Eersel

Junior Recycling Coördinator

Maxim in 3 woorden?

♻️ Avontuur
♻️ Bewustzijn
♻️ Verbinding

Deze Junior Recycling Coördinator heeft ontzettend veel liefde voor de natuur en draagt dus zelf bij aan milieubehoud en de minimalisering van milieuschade. Hij doet zijn best om te leven in verbinding met zichzelf, de natuur en andere, zowel in vrijheid als in verantwoordelijkheid. Een win-win situatie creëren waarbij winstgevende duurzaamheid van een bedrijf wordt nagestreefd? Dat is zijn ultieme doel bij RPB.

Seppe Slegers

Management Trainee van Customer Service, Admin & Projects

Seppe in 3 woorden?

♻️ Behulpzaam
♻️ Vriendelijk
♻️ Teamspeler

Het is duidelijk wat Seppe motiveert om bij ons te werken: hij wil zich inzetten voor een betere toekomst voor mens en natuur. Dit kun je ook afleiden uit zijn levensmotto: “Wees de verandering die je wilt zien in de wereld.” Als Management Trainee wil hij zijn steentje bijdragen aan het reduceren van onze CO2-footprint. Bovendien moedigt hij bedrijven aan om dit ook na te streven. Samen met Seppe en de rest van het RPB team vind je de beste oplossing voor jouw bedrijf en de planeet.