Samenwerking RPB & Seenons

Home » Samenwerking RPB & Seenons

Op 11 augustus 2023 heeft Recycling Partners Belgium (RPB) zich aangesloten bij Seenons, het techbedrijf dat zich inzet voor een wereld zonder afval.
Deze samenwerking heeft als doel de afvalreductie en de transitie naar een circulaire economie te versnellen.

Samenwerking
Seenons & RPB

Seenons is het enige onafhankelijke platform in Europa dat zich volledig richt op het redden van afval. Het Seenons platform brengt iedereen in de afvalketen samen en verbindt organisaties die afval creëren aan organisaties die het hergebruiken. Zo wordt de hoeveelheid afval verminderd en de overgang naar een circulaire economie versnelt. De strategische samenwerking met Seenons stelt Recycling Partners Belgium (RPB) hiermee in staat om de Belgische markt nog beter te kunnen bedienen. Door de synergie tussen RPB's sterke servicegerichtheid en Seenons' technologische expertise, profiteren klanten en partners van uniformiteit en schaalvoordelen.

Stijn, oprichter van RPB en nu CCO van Seenons, vertelt:

“Wij zijn de afgelopen jaren organisch gegroeid en wij zijn klaar voor de volgende stap. Seenons kwam wat dat betreft op het juiste moment. Seenons is een tech-bedrijf, met veel kennis van software en ervaring in rapportage. Wat onze Belgische klanten hiervan gaan merken is dat wij hen nog beter kunnen bedienen met dashboarding: realtime inzichten in hun afvalstromen.”

Integratie van RPB & Seenons

 
In 2024 zullen de eerste klanten en partners worden geïntegreerd in het Seenons-platform en profiteren van de gecombineerde krachten van Recycling Partners Belgium en Seenons.
Deze overgang zal stapsgewijs plaatsvinden om een soepele transitie te garanderen. Klanten en partners worden proactief op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen.
 
Wilt u meer weten over Seenons? Bezoek de website.